«Bahan ieu ti Brawl Stars éta henteu resmi sareng henteu didukung ku Supercell. Kanggo inpormasi lengkep, tingali Kabiasaan Kandungan Kipas Supercell ».

Gemas Brawl Stars

Wilujeng sumping di GemasBrawlStars, Komunitas Nomer 1 tina Brawl Stars. Dina situs ieu anjeun bakal mendakan Berita Ahli pangénggalna sareng YouTubers ti Brawl Stars, ogé pitunjuk anu pangsaéna pikeun ningkatkeun sareng terang metode HUKUM pikeun kahontal Brawlers sareng Permata Gratis. NGAHIJI SARENG KAMI!


Halo! ti waktos ka waktos kami NGADOMkeun Hadiah diantara PLAYCACAO Followers, upami anjeun hoyong ilubiung anjeun ngan ukur kedah nuturkeun léngkah anu saderhana ieu.

lengkah 1

Ngalanggan gratis pikeun 3 Saluran YouTube ieu, Lalajo video lengkep unggal saluran sareng tinggaleun koméntar anu nyebatkeun «#TEAMCACAO«

lengkah 2

ngabagikeun giveaway ieu sareng 5 Kontak WhatsApp

lengkah 3

Tuturkeun kuring dina Jaringan Sosial ieu


Ayeuna anjeun ilubiung dina Sweepstakes, kami bakal ngahubungi anjeun ngalangkungan YouTube pikeun koméntar anu anjeun pasihkeun sareng #TEAMCACAO upami anjeun Juara, janten tong hilap nempatkeunana

Wéb ieu nganggo cookies kanggo pangalaman anu langkung saé. narima Maca deui

es Spanish
X