Скокни до содржината

камењаBrawlStars.es - Заедницата број 1 од Brawl Stars

Добредојдовте во ГемасBrawlStars, Заедницата број 1 од Brawl Stars. На оваа страница ќе ги најдете најновите експертски вести и јутубери од Brawl Stars, како и најдобрите водичи за подобрување и запознавање со ПРАВНИТЕ методи што треба да се постигнат Brawlers и бесплатни скапоцени камења. ПРИДРУЖИ НИ СЕ!

вести Brawl Stars

Водич Brawl Stars

Brawlers

Други теми

Запомнете дека овој дел предупредува на нелегални работи што се јавуваат во последен момент во заедницата на Brawl Stars за да бидете свесни за измамите и да не паѓате на нив.

Можете исто така да ја посетите продавница Ако сакате да видите од каде можете да купите плишани животни brawlers или повеќе работи во врска со темата на brawl stars.

es Español
X